handleiding

HartjeWonen

de eerste stappen

Hartje Wonen handleiding

Voor onze gebruikers hebben we een online handleiding aangemaakt. In deze handleiding kun je uitgebreid zien hoe je de onderdelen in het platform optimaal kunt gebruiken. Bekijk ze eens rustig. Mocht je vragen hebben of er toch niet uitkomen? Bel of mail ons gerust! Dan helpen we je direct. Wil je niet zelf het platform vullen met gegevens van je project? Neem contact op met ons en wij zorgen er voor dat alles netjes op de juiste plaats staat.

We adviseren om eens rustig alle menu-items van deze online handleiding door te lezen, zodat je een beeld krijgt van alle mogelijkheden die HartjeWonen je biedt. Heb je liever persoonlijk uitleg over een bepaald onderwerp of wil je een online demonstratie van het platform? Bel ons dan op 085 - 5000 504 of mail ons

Mail ons

Geen bugs / storingen op dit moment!

Op dit moment zijn er geen bugs of storingen bij ons bekend.
Alle functies werken zoals het hoort en je kunt dus genieten van een naadloze ervaring.
Mocht er alsnog iets mis gaan, stuur dan gerust een mail naar onze helpdesk!

Toch iets gevonden?

Ben je toch sneller dan ons en heb je een bug gevonden?
Shame on us.....
Meld het hier en we gaan direct voor je aan de slag.
Geef svp zo goed mogelijk aan in welk onderdeel je de bug ervaart
en wat de melding is na een actie.

We nemen zsm contact met je op!

Inloggen

Ben je reeds een gebruiker van het platform en wil je inloggen in je eigen omgeving?

Let op: dit betreft niet de ADMIN-kant van het platform waar je je projecten kunt beheren, maar dit betreft je eigen klantenkaart!

Klik dan op onderstaande button. Doe je dit voor de eerste keer? Maak dan eerst een wachtwoord aan door op 'Wachtwoord vergeten' te kikken. Na het aanmaken van een wachtwoord kun je direct inloggen in je eigen account. Hier kun je aangeven of je updates omtrent Hartje Wonen wilt ontvangen en zie je bij Mijn berichten alle verstuurde nieuwsbrieven met updates over Hartje Wonen.

Naar je eigen klantomgeving