Wist je dat?

Hieronder hebben we een aantal fijne 'weetjes' voor je samengesteld. Doe er je voordeel mee!

Welke klantgegevens wil jij als eerst zien?

Maak je eigen overzicht van de aanmelders!

Je kunt zelf bepalen welke gegevens (kolommen) je wilt zien van de Aanmelders. Dat bepaal je door rechtsboven op 'Kolommen selecteren' te klikken. Er verschijnt dan een pop-up venster waarin je zelf bepaalt welke kolommen je wilt zien en in welke volgorde. De kolommen die je wilt zien verplaats je in de kolom 'Actief', en de gegevens die je niet wilt zien verplaats je naar de kolom 'Niet actief'. Na het opslaan van deze selectie zul je zien dat het een klein moment duurt om deze gegevens aan te passen en op te halen.

Goed om te weten: deze selectie van kolommen wordt automatisch toegepast op al je andere projecten. Wil je daar en andere weergave zien? Dan pas je in dat project uiteraard weer een nieuwe selectie toe.

Meer weten?

Bepaal zelf welke vragenlijst live staat, wanneer en voor wie!

Vragenlijsten selectief maken

Onze vragenlijst module hebben we nu nog geavanceerder gemaakt. Want nu bepaal jij zelf welke vragenlijst wanneer live moet komen te staan. Ook bepaal jij zelf of deze vragenlijst voor elke aanmelder zichtbaar moet zijn, of alleen als een aanmelder een bepaalde 'Bouwnummerstatus', 'Inschrijverstatus' of Tag heeft.

Of misschien maak je al wel gebruik van het automatisch live zetten van een voortgangsfase (of het sluiten daarvan). Ook dan kun je aangeven of de vragenlijst automatisch moet verschijnen of juist verdwijnen.

Meer over Vragenlijsten

Nu nog sneller je website live!

Website pagina kopiëren naar ander project!

Op veler verzoek!
Het is mogelijk om een websitepagina (of meerdere!) te kopiëren naar een ander project!

Selecteer de pagina ('s), selecteer het project waar je de pagina's naar wilt kopieren en klaar!

Twee dingen die erg belangrijk zijn om te weten:
1. De pagina die je gekopieerd hebt naar een nieuw project, zal de weergave instellingen van het nieuwe project overnemen.
2. Zorg er altijd goed voor dat het linkje van de pagina niet al bestaat in het nieuwe project. Voorbeeld: je wilt de structuur van de HOME-pagina van project X kopiëren naar project Y. Maak dan van de HOME pagina van project X eerst een duplicaat. Die krijgt automatisch de link HOME-1 mee. Kopieer dan de pagina met deze link (HOME-1) naar project Y. Je zult nu in project Y de gekopieerde HOME-1 zien.

Meer over Pagina's

Laat bezoekers een vergelijk maken van de energiekosten

Energietool

In samenwerking met een van onze partners is het nu ook mogelijk om een energietool in je website te plaatsen. De energietool laat de bezoeker berekenen hoeveel zij kunnen besparen op hun huidige stookkosten als ze gaan verhuizen naar een woning in jouw project! De regels van het prijsplafond zijn in de energietool ingebouwd.

Wil je ook gebruik maken van deze tool? Neem contact met ons op!

Ik wil meer informatie over deze tool

Direct zien wie je doelgroep is?

Automatische 'Tags'

Wist je dat je aan de hand van de gegeven antwoorden van je geïnteresseerden, je automatisch 'Tags' kunt laten plaatsen? Zo heb je in je 'Aanmeldingen" direct een goed beeld van de doelgroep. Ook kun je daar dan snel een selectie maken van je aanmelders die een bepaalde 'Tag' hebben.

Je voegt de 'Tag' toe in de vragenlijst, bij mogelijke antwoorden. Meer weten? Klik op de button en lees bij 'Antwoord vullen' hoe je de juiste 'Tag' kunt selecteren.

Meer weten?

Typisch geval van: onbekend maakt onbemind!

Type slider

Wist je dat we in hartje Wonen twee hele handige type sliders hebben met elk hun eigen werking? De 'Woonstijl slider' en de 'Type slider'. Deze sliders kun je overal op de pagina in de website plaatsen, waardoor je geïnteresseerden direct zien welke types er zijn.

Woonstijl slider
De Woonstijl slider is een slider van alle types, die als je er op klikt, naar de desbetreffende pagina gaat over dat type.

Type slider
De Type slider is een slider ook met alle types, die als je er op klikt naar de woningenlijst gaat en direct een selectie heeft gemaakt van dat type.

Van beide weten we inmiddels dat deze, indien geplaatst op de website, een groot klikgehalte heeft door bezoekers.

Bekijk de beide type sliders!

met 1 klik een mail ontvangen

Mailadres onder een button?

Wist je dat je onze buttons ook kunt gebruiken om er een mailadres achter te zetten.
De buttons worden nu vaak gebruikt om een de bezoekers van een website naar een andere pagina te begeleiden. Het is dus ook mogelijk om een mailadres te plaatsen. Gebruik daarvoor in de buttonlink de volgende tekst: mailto: gevolgd door het mailadres dat je wilt gebruiken.

dagelijks een update in je mailbox?

Notificaties

Wist je dat je bij 'Notificaties' kunt instellen wie er een mail kan ontvangen met een update over het project? Je kunt zelfs mailadressen invoeren van niet-gebruikers van het platform. Selecteer de frequentie van de mail en voila!

Meer weten?

laat je websitebezoekers zien wat er mogelijk is!

Tekst aanpassen in woningenlijst

Wist je dat je de tekst kunt aanpassen van de woningenlijst?

Op bijgaand voorbeeld zie je dat we in de woningenlijst een tekst hebben geplaatst die de bezoeker duidelijk maakt dat men ook voor een andere weergave kan kiezen, nl. de situatiekaart. Hier kun je uiteraard ook een andere tekst plaatsen. Ga hiervoor naar het tabblad 'Instellingen' in het onderdeel 'Instellingen'. Je ziet dat je daar in het tekstvak de tekst kunt plaatsen die je wilt. In dit voorbeeld hebben we gekozen voor witte letters (standaard is dit zwart).

Meer weten?

Maak je verificatiemails actueel!

Verificatiemail

Wist je dat je alle verificatie- en bevestigingsmails helemaal zelf kunt samenstellen?

In ons platform bepaal jij helemaal zelf welke tekst je geïnteresseerden ontvangen. Super handig om de hele procedure nog eens onder de aandacht te brengen. Als je bijvoorbeeld in de Interessefase zit zou je in de verificatiemail kunnen aangeven dat op dit moment de Interessefase actief is en dat men tot een bepaalde datum zijn/haar interesse nog kan doorgeven. Of wellicht wil je de start verkoop onder de aandacht brengen? Of benadrukken dat men vooral de openstaande vragenlijsten zoveel mogelijk invult? Geloof ons.... het werkt!

Meer weten?

Overzicht van alle gestelde vragen

Vraag en antwoord

Wist je dat je een overzicht kunt maken van alle gestelde vragen door klanten aan jou en je collega's? Super handig als je met meerdere makelaars werkt.
De rest van de gebruikers van het platform kunnen de vragen en antwoorden ook inzien. Wel zo makkelijk om te kijken of je vraag al niet eerder is gesteld.

Meer weten?

Geef het door!

Heb jij een goed idee voor een doorontwikkeling,
of wil je iets aan ons doorgeven?
Gebruik dan dit formulier!