Wist je dat?

Hieronder hebben we een aantal fijne 'weetjes' voor je samengesteld. Doe er je voordeel mee!

snel inzicht in je Aanmelders wie er op je event komen!

Weten wie er op je event komt?

Wist je dat je met een simpele vragenlijst kunt inventariseren wie er op je event komen? Maak een vragenlijst aan en vraag of men aanwezig is. Je kunt, indien men deze vraag met ja beantwoord, conditioneel vragen met hoeveel personen. En wellicht wil je nog meer weten.

Maak een nieuwsbrief op bij onderdeel Nieuwsbrieven en stuur deze naar al je aanmelders. Koppel Tags aan de antwoorden en je hebt snel een overzicht in je Aanmeldingen wie er wel of niet komt.

Super handig!

Meer over 'Vragenlijsten'

Welke klantgegevens wil jij als eerst zien?

Maak je eigen overzicht van de aanmelders!

Je kunt zelf bepalen welke gegevens (kolommen) je wilt zien van de Aanmelders. Dat bepaal je door rechtsboven op 'Kolommen selecteren' te klikken. Er verschijnt dan een pop-up venster waarin je zelf bepaalt welke kolommen je wilt zien en in welke volgorde. De kolommen die je wilt zien verplaats je in de kolom 'Actief', en de gegevens die je niet wilt zien verplaats je naar de kolom 'Niet actief'. Na het opslaan van deze selectie zul je zien dat het een klein moment duurt om deze gegevens aan te passen en op te halen.

Goed om te weten: deze selectie van kolommen wordt automatisch toegepast op al je andere projecten. Wil je daar en andere weergave zien? Dan pas je in dat project uiteraard weer een nieuwe selectie toe.

Meer weten?

Bepaal zelf welke vragenlijst live staat, wanneer en voor wie!

Vragenlijsten selectief maken

Onze vragenlijst module hebben we nu nog geavanceerder gemaakt. Want nu bepaal jij zelf welke vragenlijst wanneer live moet komen te staan. Ook bepaal jij zelf of deze vragenlijst voor elke aanmelder zichtbaar moet zijn, of alleen als een aanmelder een bepaalde 'Bouwnummerstatus', 'Inschrijverstatus' of Tag heeft.

Of misschien maak je al wel gebruik van het automatisch live zetten van een voortgangsfase (of het sluiten daarvan). Ook dan kun je aangeven of de vragenlijst automatisch moet verschijnen of juist verdwijnen.

Meer over Vragenlijsten

Nu nog sneller je website live!

Website pagina kopiëren naar ander project!

Wist je dat het mogelijk is om een websitepagina (of meerdere!) te kopiëren naar een ander project!

Selecteer de pagina ('s), selecteer het project waar je de pagina's naar wilt kopieeren en klaar!

Twee dingen die erg belangrijk zijn om te weten:
1. De pagina die je gekopieerd hebt naar een nieuw project, zal de weergave instellingen van het nieuwe project overnemen.
2. Zorg er altijd goed voor dat het linkje van de pagina niet al bestaat in het nieuwe project.

Meer over Pagina's

Typisch geval van: onbekend maakt onbemind!

Type slider

Wist je dat we in hartje Wonen twee hele handige type sliders hebben met elk hun eigen werking? De 'Woonstijl slider' en de 'Type slider'. Deze sliders kun je overal op de pagina in de website plaatsen, waardoor je geïnteresseerden direct zien welke types er zijn.

Woonstijl slider
De Woonstijl slider is een slider van alle types, die als je er op klikt, naar de desbetreffende pagina gaat over dat type.

Type slider
De Type slider is een slider ook met alle types, die als je er op klikt naar de woningenlijst gaat en direct een selectie heeft gemaakt van dat type.

Van beide weten we inmiddels dat deze, indien geplaatst op de website, een groot klikgehalte heeft door bezoekers.

Bekijk de beide type sliders!

Direct zien wie je doelgroep is?

Automatische 'Tags'

Wist je dat je aan de hand van de gegeven antwoorden van je geïnteresseerden, je automatisch 'Tags' kunt laten plaatsen? Zo heb je in je 'Aanmeldingen" direct een goed beeld van de doelgroep. Ook kun je daar dan snel een selectie maken van je aanmelders die een bepaalde 'Tag' hebben.

Maak je hier gebruik van dan zie je de meest geplaatste Tags ook terug in het onderdeel Dynamic Pricing.

Maak eerst een Tag aan in het onderdeel Aanmelders & Interactie / Tags. Voeg vervolgens de 'Tag' toe in de vragenlijst, bij mogelijke antwoorden. Meer weten? Klik op de button en lees bij 'Vervolg antwoord vullen' hoe je de juiste 'Tag' kunt selecteren.

Meer weten?

Maak je verificatiemails actueel!

Verificatiemail

Wist je dat je alle verificatie- en bevestigingsmails helemaal zelf kunt samenstellen?

In ons platform bepaal jij helemaal zelf welke tekst je geïnteresseerden ontvangen. Super handig om de hele procedure nog eens onder de aandacht te brengen. Als je bijvoorbeeld in de Interessefase zit zou je in de verificatiemail kunnen aangeven dat op dit moment de Interessefase actief is en dat men tot een bepaalde datum zijn/haar interesse nog kan doorgeven. Of wellicht wil je de start verkoop onder de aandacht brengen? Of benadrukken dat men vooral de openstaande vragenlijsten zoveel mogelijk invult? Geloof ons.... het werkt!

Meer weten?

Overzicht van alle gestelde vragen

Vraag en antwoord

Wist je dat je een overzicht kunt maken van alle gestelde vragen door klanten aan jou en je collega's? Super handig als je met meerdere makelaars werkt.
De rest van de gebruikers van het platform kunnen de vragen en antwoorden ook inzien. Wel zo makkelijk om te kijken of je vraag al niet eerder is gesteld.

Meer weten?

dagelijks een update in je mailbox?

Notificaties

Wist je dat je bij 'Notificaties' kunt instellen wie er een mail kan ontvangen met een update over het project? Je kunt zelfs mailadressen invoeren van niet-gebruikers van het platform. Selecteer de frequentie van de mail en voila!

Meer weten?

Geef het door!

Heb jij een goed idee voor een doorontwikkeling,
of wil je iets aan ons doorgeven?
Gebruik dan dit formulier!