Aanmelders & Interactie

Profielpagina & Verificatie

Profiel & verificatie

In dit onderdeel stel je helemaal zelf je verificatie emails samen die de klant krijgt als hij/zij een account heeft aangemaakt. Je kunt de aanhef en de opbouw van de mail geheel aanpassen naar de tone of voice van jouw project.

Tip: heb je een vragenlijst klaarstaan waarvan je wilt dat men deze invult? Zet dan in de bevestigings email de melding dat er nog een vragenlijst klaar staat in het account en of ze deze willen invullen. Uit ervaring weten wij dat bijna 90% dit doet.

Profielpagina

Hier kun je aangeven welke tekst je wilt tonen op de profielpagina van de klant. Een profielpagina is wat de klant ziet als hij/zij is ingelogd in zijn/haar account van de projectwebsite.

In dit geval is de Titel: Mijn account en is er in 'Tekst' de volgende tekst geplaatst; 'Hieronder zie je een overzicht van je gegevens zoals die bij ons bekend zijn.' Je ziet in de afbeelding hiernaast hoe dat wordt getoond op de website.

Toon confetti: geef een feestelijk tintje aan je webpagina. Als je deze functie op 'ja' zet, dan zal de geïnteresseerde na het verschijnen van de 'verifieer'-pagina, een busje met feestelijke confetti over zijn/haar scherm zien gaan. Ook bij het doorgeven van de favoriete woningen in de Pre-Sale en/of Verkoop!

Woningenselectie

Hier kun je aangeven welke tekst je wilt tonen op de profielpagina bij de woningenselectie van de klant. In dit voorbeeld zie je dat er niets is ingevuld, dus het systeem pakt dan de vooringestelde teksten. In dit geval wordt er de volgende tekst getoond indien de klant nog geen voorkeuren heeft ingesteld: 'Je hebt nog geen kavels geselecteerd. (hier wordt 'kavels' gebruikt omdat ik bij 'Instellingen' heb aangegeven dat dit project 'Kavels' heeft. Als we daar bijvoorbeeld 'Appartementen' invullen, dan zal er staan: 'Je hebt nog geen Appartementen geselecteerd'.

Verificatie e-mail en Verificatie pagina

Verificatie e-mail
Hier plaats je de tekst die de klant krijgt nadat hij/zij een account heeft aangemaakt. De klant ontvangt deze in zijn/haar e-mailbox en kan middels de button een wachtwoord aanmaken.

Verificatie pagina
Dit is de pagina die verschijnt indien de klant een inschrijving heeft gedaan en op 'opslaan' heeft geklikt. Ook hier is de titel en de tekst naar eigen idee aan te passen.

Bevestigingsmail account

Hier geef je aan welke tekst er in de bevestigingsmail moet komen als de klant een wachtwoord heeft aangemaakt. Dit is een uitermate mooie kans om ook aan te geven wanneer bijvoorbeeld de start verkoop begint, of dat er wellicht een vragenlijst klaar staat in hun account.