De klantreis

Inschrijven van een klant

Inschrijven

Op elke projectwebsite staan twee knoppen: Inschrijven en Inloggen. Als een geïnteresseerde zich inschrijft, wordt er een scherm geopend met daarin gegevens die je graag wilt hebben van deze inschrijver. We hebben bij het onderdeel Vragenlijsten altijd al een standaard vragenlijst klaar staan die Inschrijven heet. Deze kun je uiteraard nog zelf aanpassen.

meer over Vragenlijsten

De verificatiepagina

Op het moment dat de geïnteresseerde het inschrijfformulier heeft ingevuld, verschijnt de verificatie pagina.
In de afbeelding hiernaast zie je tevens de mail die de geïnteresseerde heeft ontvangen, en waar hij/zij een wachwoord kan aanmaken om zo de inschrijving te bevestigen.

De pagina op de website en de mail kun je helemaal zelf samenstellen bij het onderdeel Profielpagina & Verificatie.

meer info over instellen verificatiemails

Account van de klant

Op het moment dat de geïnteresseerde in de mail op verifiëren heeft geklikt kan een wachtwoord aangemaakt worden. Als het wachtwoord is aangemaakt wordt de geïnteresseerde direct naar zijn/haar account geleid. Zie de afbeelding hiernaast. Op dat moment ontvangt hij/zij ook een bevestigingsmail dat het account is geverifieerd. Ook deze mail is op de Profielpagina zelf in te stellen.

Overzicht klantaccount

Op de afbeelding hiernaast zie je precies hoe een account van een klant er uit ziet. We lopen even alles langs.
Aan de linkerkant zie je een soort van menu-structuur. Daar kan men kiezen voor verschillende onderdelen die meer informatie geven. We zitten nu in Overzicht. Dit is een soort dashboard voor de klant. Hij kan hier zien of er nieuwsbrieven of berichten van de makelaar naar hem zijn gestuurd, welke woningen hij heeft geselecteerd, of hij het project zou aanbevelen enz. De aanbeveling komt weer terug in je Project Dashboard.

Indien je nog geen bouwnummers hebt opgevoerd, of je kunt nog geen bouwnummers doorgeven als favoriet, dan verschijnt er een melding dat dit nog niet mogelijk is. Zet je het selecteren van een bouwnummer aan, dan wordt dat automatisch aangepast.

Mijn Woningen

Indien de geïnteresseerde op Mijn woningen klikt, komt het scherm zoals hiernaast in beeld. Hier kan hij op de button klikken om de selectie door te geven. In de inzet linksonder zie je dat die button direct leidt naar de woningenlijst. Hier maakt men de selectie. Bij het opslaan wordt de selectie opgeslagen in het account. De geïnteresseerde ontvangt een bevestigingsmail hiervan.

De bevestigingsmails van de woningen maak je op bij het onderdeel Fases!!

Bevestigen deelname Pre-Sale of Verkoop

Zit je met je project in de Pre-Sale fase of in de Verkoop fase, dan verschijnt er een blok boven de woningen waarin je je deelname kunt bevestigen. Indien men op ja klikt, wordt het blok groen. De geïnteresseerde ontvangt ook van deze bevestiging een mail. Deze mail kun je bij het onderdeel Fases instellen. Ook stel je daar de vraag in die je in het klantaccount wilt stellen.

Meer over instellen Fases