Woninginformatie

Bouwnummers

Toevoegen bouwnummer

Voordat je een bouwnummer kunt opvoeren, moet je eerst alle woningtypes hebben opgevoerd.
Als dat gedaan is kun je klikken op de groene button 'Bouwnummer toevoegen'. Het is mogelijk om alle bouwnummers via een csv bestand te importeren. In dat geval is het handig om een eerste bouwnummer handmatig op te voeren en dan een export te maken. Je ziet dan in de export welke velden er ingevuld moeten worden voor de overige bouwnummers.

Vul zoveel mogelijk velden in. Is iets nog niet bekend? Dan kun je dat altijd later toevoegen (ook via een import).

Hoe voer ik een woningtype op?

Specificaties

Nu kun je per bouwnummer de details aan gaan geven. Klik op het bouwnummer en je komt in het detailoverzicht. Hier staan een aantal belangrijke zaken die ingevuld moeten worden voor een correcte werking van de woningselector'

✔ Status: meestal start je met 'beschikbaar'
✔ Koop of huur
✔ Fase: Vul hier '1' in als het een eerste fase van een project is. Ook als het alleen bij deze ene fase blijft.

Heb je alle gegevens al bij 'Woningtypes' ingevuld? Dan hoef je die hier niet nog een keer in te vullen. Als een bouwnummer aan een type is gekoppeld, zal automatisch die info die bij het type staat getoond worden bij het bouwnummer in de woningenlijst. Daarbij wordt een belangrijke regel gehanteerd:
Indien er info bij een bouwnummer is ingevuld, dan zal deze altijd getoond worden, ook al is deze info bij woningtype ook ingevuld. Dus bouwnummerinfo overschrijft woningtype info.

deze pagina wordt automatisch gegenereerd

De woningselector

Als je de types hebt toegevoegd en de bouwnummers hebt ingevoerd en gelinkt aan de types, dan doet HartjeWonen de rest!

In het screenshot zie je hoe het systeem een volledig functionerende woningselector voor je heeft aangemaakt in huisstijl kleuren. Hier hoef je niets zelf aan te doen, maar wordt automatisch gegenereerd aan de hand van de door jou ingevoerde gegevens in het dashboard.