Woninginformatie

Downloads

Belangrijk!

Heb je voor jouw project al downloads toegevoegd via het onderdeel 'Bouwnummers' of 'Woningtypes'? Dan zul je de downloads eerst moeten verwijderen op die plek voordat je dit onderdeel kunt gebruiken. Meer info: Bel ons!

eerste overzicht van deze pagina

Downloads

Hier verzamel je alle bestanden en bepaal je per bestand (download) aan welk bouwnummer of type dit bestand gekoppeld moet worden.
Je ziet hier de volgende kolommen:
Bestand: hieronder zie je alle bestanden die je voor dit project hebt toegevoegd
Naam: hier verschijnt de naam van het bestand. Deze wordt automatisch overgenomen, maar kun je uiteraard aanpassen. Dit is de naam die de geïnteresseerde ook zal zien op de website.
Link: hier staan twee icoontjes. Als je op het linker icoontje klikt, heb je de link van het bestand gekopieerd naar je klembord. Als je op het rechter icoontje klikt wordt de download geopend in een nieuw venster. handig als je even wilt checken of dit de juiste is.
Bouwnummers: hier kun je aangeven bij welke bouwnummers dit bestand getoond moet worden.
Woningtypes: hier kun je aangeven bij welke types dit bestand getoond moet worden.
Toon downloads: hier geef je aan of de downloads getoond moeten worden of niet (handig als je alles wilt voorbereiden en je met de start van een verkoop snel de downloads zichtbaar wilt hebben.)

Download toevoegen

Om een download toe te voegen, klik je op de groene button: '+ Bestand toevoegen'.
Zoals je op de afbeelding hiernaast ziet, verschijnt er een balk met de gegevens van je eerste download. Klik op de blauwe button 'Uploaden'. Je komt in de verkenner van je eigen computer en hier kun je het bestand selecteren.

Let op: alleen JPG en PDF formaten van maximaal 10 mb!

Nadat je het bestand hebt toegevoegd zie je in de kolom 'Naam' de naam van het bestand dat je hebt geupload. Deze naam is zichtbaar straks op de website. Je kunt deze naam hier aanpassen.

Vervolgens kunnen we dit bestand koppelen aan bouwnummers, of aan een woningtype.

Koppelen aan bouwnummers

Om dit bestand te koppelen aan alle bouwnummers of een selectie hiervan, klik je op het potlood-icoontje in de kolom 'Bouwnummers'. Je krijgt dan een pop-up zoals getoond op de afbeelding hiernaast. Uiteraard dien je eerst wel alle bouwnummers te hebben opgevoerd. In de pop-up zie je alle bouwnummers die dit project heeft. Hier kun je de bouwnummers selecteren waar dit bestand als download getoond moet worden.
Als je de bouwnummers geselecteerd hebt, zie je vervolgens in de kolom aan hoeveel bouwnummers dit bestand gekoppeld is.

Bepaal vervolgens in de kolom 'Toon downloads' of deze al getoond moet worden op de website. Je kunt dit uiteraard ook later doen.

Ook hier geldt: alleen JPG en PDF formaten van maximaal 10 mb!

Simple as it is!

Koppelen aan woningtypes

Om een download aan bouwnummers te koppelen van een bepaald woningtype, klik je op het potloodje in de kolom 'Woningtypes'. Zoals je op de afbeelding hiernaast ziet, verschijnen alle types die je hebt opgevoerd voor dit project.

Selecteer de types waarbij je deze download wilt tonen. Als je een type selecteert, zie je direct onderaan de bouwnummers verschijnen die aan dit type gekoppeld zijn. Je kunt nu zelfs een aantal bouwnummers van dit type uitsluiten! Deselecteer daarvoor het bouwnummer.

Als je de woningtypes geselecteerd hebt, zie je vervolgens in de kolom aan hoeveel types dit bestand gekoppeld is.

Bepaal vervolgens of je de downloads al wilt tonen op de website door op ja of nee te klikken.

Ook hier geldt: alleen JPG en PDF formaten van maximaal 10 mb!

Bestand via een button downloaden?

Het is ook mogelijk om een bestand te kunnen laten downloaden via een button. Zo kun je bijvoorbeeld een pagina maken met alle downloads overzichtelijk naast elkaar. Hiervoor hebben we de link van de download nodig.

Stap 1.
Upload het bestand zoals omschreven in de vorige stap. Je hoeft dit bestand niet te koppelen aan een bouwnummer of type.
Stap 2.
Klik in de kolom 'Link' op het linker icoontje. Je hebt de link van deze download nu gekopieerd naar het klembord van je computer.
Stap 3.
Vervolgens ga je naar de pagina waar je je downloads wilt tonen. Een mooie module hiervoor is het 'combiblok'. Hier heb je de mogelijkheid om maximaal drie downloads naast elkaar te zetten. Hieronder zie je een voorbeeld. In de 'Button URL' plaats je de link die je zojuist hebt gekopieerd naar je klembord. We hebben onder het voorbeeld een afbeelding geplaatst van de instellingen van dit combiblok.

Downloads

Prijslijst

Situatiekaart

Impressie type A

Zo vul je een combiblok in om bovenstaande downloads op een rij te krijgen